locatie facebook Deelnemen aan fitness? Neem dan contact op: Stuur ons een e-mail

Fitnessen in Hoogeveen doet u bij Elbe Fitness

Sportief bewegen en therapeutische behandelingen zitten onder één dak aan de Elbe in Hoogeveen. In het pand zitten acht ondernemers die de krachten gebundeld hebben. Bezoekers kunnen beneden terecht voor onder meer fitness en andere bewegingsvormen, boven voor onder andere fysiotherapie, manuele therapie en de oefentherapieën Cesar en Mensendieck.

Klant- en klachtgericht bewegen aan de Elbe

Iedereen vindt het belangrijk om in goede gezondheid te leven en voor een deel heeft u dat zelf in de hand. Meer bewegen is de basis voor een goede gezondheid. Ons centrum helpt u om deze basis te leggen en brengt u fitness op maat. Fitness moet leuk zijn, dat staat voorop. Als bewegen betekent dat u vervolgens dagen forse spierpijn heeft, is het plezier er snel vanaf. Ons centrum streeft naar een juiste aanpak. De begeleiding van het centrum heeft een uitstekende reputatie. Niet voor niets verwijzen veel fysiotherapeuten en artsen hun patiënten door naar ons fitnesscentrum. We werken nauw samen met verschillende fysiotherapeuten welke ook (boven) gehuisvest zijn aan de Elbe. Maar we zoeken ook toenadering of medewerking met andere fysiotherapiepraktijken. We onderscheiden ons hierin van andere centra’s door meer individuele benadering, waarbij we sámen met u werken aan een gezonde levensstijl. 

Roeien Kleur

Persoonlijk trainingsprogramma met deskundig advies

Elbe Fitness verzekert u altijd van een juist trainingsprogramma en een deskundig advies. Er is altijd een gezondheidsprofessional aanwezig. Onze betrokkenheid maakt dat u zich snel thuis voelt in ons centrum. Fitness bij Elbe is er voor een breed publiek; naast cardiofitness, krachttraining en uitdagende groepslessen bieden wij ook medische trainingsprogramma’s.

 

 

Nieuws

Elbe Fitness en Therapie, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Fitness

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek