locatie facebook Deelnemen aan fitness? Neem dan contact op: Stuur ons een e-mail

Snel afvallen doet u met de Better Belly  

Na langdurig getest te zijn in het buitenland is sinds kort de Better Belly ook in gebruik genomen bij Elbe Fitness in Hoogeveen! De Better Belly werkt door middel van infrarood en zorgt ervoor dat de vetverbranding met 100% toeneemt. Naarmate een mens ouder wordt, gaat vet meer rond de organen zitten en juist dit vet is moeilijk om weg te krijgen. Door middel van het bewegen met infrarood wordt het vetverbrandingsproces rond de organen beter in werking gezet. Met de behandeling valt u snel af en verliest u twee kledingmaten in vier weken. 

Verbluffende resultaten door Better Belly

Wanneer u op de gewone manier gaat bewegen zoals u gewend bent, zal u ervaren dat u een koude buik houdt. Dat is de reden waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. Door met de Better Belly te gaan sporten merkt u dat uw buik wel warm wordt. Door de infrarood dieptewarmte krijgt het lichaam een veel betere doorbloeding. De warmte van de Better Belly wordt verhoogd naar 55 graden. Omdat u er bij gaat bewegen, zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. De vetverbranding in deze zone wordt met 100% verhoogd! Met de BetterBelly ® ziet Elbe Fitness verbluffende resultaten. Nooit hadden wij gedacht dat mensen daadwerkelijk op een specifieke plaats in centimeters zouden kunnen afnemen. Dit willen wij graag delen met andere mensen. Ons doel is mensen zich gelukkig te laten voelen met hun eigen lijf. 

Wat doet de Better Belly®?

U gaat drie keer per week 30 tot 45 minuten trainen voor een periode van minimaal vier weken met de Better Belly®. De eerste training wordt u gewogen en gemeten en daarna gaat u vier weken trainen. Na deze periode wordt u nogmaals gemeten om het resultaat te bepalen. Tijdens de training op loopband, crosstrainer of fiets krijgt u een tailleband om met een infrarode straling. Door de diepgaande werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal uw lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Doordat het infrarood diep doordringt in het lichaam, kan dit ook het vet aanspreken rondom uw organen. De vele positieve effecten op het lichaam met de Better Belly®:

Wat kost Better Belly® en voor wie is het geschikt?

Vier weken lang drie keer in de week sporten met Better Belly® kost voor de leden van Elbe Fitness €40,- en voor niet leden €80,-. Better Belly® kan door iedereen gebruikt worden. Er zijn geen contra-indicaties met betrekking tot ziektes en/of klachten. De Better Belly® zal verwarmt worden doormiddel van infrarood dieptewarmte tot een maximale temperatuur van 60 graden Celsius. Door deze verwarming zal het lichaam harder werken om de warmte kwijt te kunnen zowel op de oppervlakte als dieper in het lichaam. Dit zorgt er voor dat vet verbrand wordt op zowel zichtbare plekken (zwembandjes), als ook op de niet zichtbare plekken (vet rondom de organen).

Nieuws

Elbe Fitness en Therapie, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Fitness

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek